Een korte biografie:


SÉVERINE POELMANS (1992°) is een zeer fanatiek GRAFISCH VORMGEVER en richtte daarom in 2016 haar eigen ontwerpbureau op. Inmiddels heeft zij een heel divers werkveld ontwikkeld. Zij specialiseert zich in GRAFISCH ONTWERP en MUSEALE VORMGEVING.

De focus die Poelmans steeds opnieuw als basis legt is het COMMUNICATIEVE DOEL van ieder afzonderlijk project. Er wordt gezocht naar een unieke taal. In de meeste gevallen resulteert dit in een beeldende aanpak. Poelmans gaat ook verder en kenmerkt zich eveneens als COPYWRITER. Zij staat geregeld in voor het maken van allerhande teksten, zoals slogans en teksten opgemaakt voor websites of boeken.

Séverine Poelmans heeft een breed netwerk opgebouwd. Zij kan beroep doen op fotografen, webdesigners, meubelmakers en andere deskundigen. Vaak werkt zij samen met GRAFIEKGROEP (Grafische en Museale Vormgeving) en BRAM CALLENS (webdesign). Tot slot hecht zij veel belang aan een goede SAMENWERKING met opdrachtgevers. Op deze manier kan tot het uiterste worden gegaan om een project optimaal te realiseren.

Séverine Poelmans zette de eerste stappen in de grafische wereld aan Atlas College Genk (toen: Kunstschool Genk). In 2016 ontving ze haar MASTER OF ARTS IN GRAPHIC DESIGN te Sint Lucas Antwerpen.